Hodnocení obchodu

5,0 116 hodnocení
Přidat hodnocení
5
116x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.5.2021
LP Avatar autora Libuše Pavlíčková | 16.5.2021
S obchodem spokojenost, rychle dodání zboží, které je kvalitni a jako bonus voňavý dárek, mohu jen doporučit!
Avatar autora | 9.5.2021
S obchodem jsem velice spokojená; rychlé zaslání; kvalitní výrobky. Mohu jen vřele doporučit.
PS Avatar autora Pavla Struhová | 25.4.2021
S obchodem spokojenost, s dodáním též, mohu jen doporučit:)
TV Avatar autora Tereza Vašáková | 14.4.2021
Vše bylo v pořádku. Rychle dodání, výrobky jsou skvělé. Doporučuji. :)
X Avatar autora XX | 12.4.2021
I přesto, že jsem objednávku dokonce dvakrát špatně zadala, do týdne mám produkt doma. Paní byla velmi příjemná, odepisuje opravdu ihned - i o státním svátku o půl desáté večer. Za mě absolutní spokojenost.
S Avatar autora Simone | 10.4.2021
S nákupem jsem velmi spokojená. Balíček přišel pěkně zabalený s milým překvapením. Moc děkuji ????
Avatar autora | 6.4.2021
L Avatar autora Lucie | 2.4.2021
Avatar autora | 1.4.2021
K Avatar autora Kateřina Z. | 31.3.2021
Snad za posledních 6 let, co nakupuji online bio, eko, bezobalu či v jiných udržitelných obchodech, mi nepřišel krásnější balíček. Mockrát děkuji za milý vzkaz, malé dárečky i okouzlující způsob balení. Zboží kvalitní - jaksepatří od místních výrobců a je radost jej užít v každodenním koloběhu žití. Mockrát majitelce děkuji! :) Určitě se k Vám budu vracet.
Avatar autora | 31.3.2021
A Avatar autora Anet | 31.3.2021
Skvělý obchod pro nakupování bez zbytečných plastů. I vzkaz na balíčku mě velmi potěšil.
Avatar autora | 29.3.2021
J Avatar autora Jiří | 26.3.2021
Jsem naprosto spokojený, paní majitelka je velice vlídná a ochotná, zboží je super, jednání, rychlost odeslání zásilky, všechno v nejlepším pořádku, oproti jiným obchodům nadstandartní, bylo mi potěšení zde nakoupit určitě se vrátím
MR Avatar autora Martina Reichertová | 24.3.2021
Super nákup, veliký výběr, eko balíček bez plastů, rychlé poslání a moc milý vzkaz od holek..
J Avatar autora Jana | 23.3.2021
Rychlé dodání, hezké a kvalitní zboží. Obchod určitě doporučuji.
P Avatar autora Pavlína | 23.3.2021
Veliká spokojenost, rychlé dodání, vše v pořádku. Moc se mi líbil ručně psaný vzkaz - to bylo velice milé a hezké. Velké plus dávám za zabalení balíčku, které bylo bez zbytečného plastu.
B Avatar autora Barbora | 21.3.2021
Jsem velmi spokojena, rychlé dodání, výrobek odpovídá obrázkům.
HM Avatar autora Hana Machová | 16.3.2021

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 116

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.