Hodnocení obchodu

5,0 45 hodnocení
Přidat hodnocení
5
45x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
NR Avatar autora Nikola Radilová | 29.11.2020
Skvělá kvalita zboží a moc hezké zabalení. Přišlo i s malým papírkem s poděkováním za zakoupení, což také dost potěšilo ????.
Avatar autora | 26.11.2020
Balíček přišel krásně zabalený i s návodem (s oslovením, taková hloupost, která ale potěší, protože ukáže, že si někdo dal práci :)), jak používat mýdlenku a plecháček.
HK Avatar autora Hedvika Krejčová | 25.11.2020
Z Avatar autora Zdena | 25.11.2020
TOP OBCHOD I ZBOŽÍ, VÝBORNÁ KOMUNIKACE.
L Avatar autora Lucie | 24.11.2020
VA Avatar autora Vranková Alexandra | 24.11.2020
I Avatar autora Ivana B | 24.11.2020
Spokojnost, vonavy balicek bez kvanta nadbytocneho obaloveho materialu.
MP Avatar autora Martina Pospíšilová | 23.11.2020
Výborná komunikace, všechno proběhlo v pořádku. Doporučuji.
S Avatar autora Simi | 20.11.2020
Velice spokojená , obchod doporučuji !
A Avatar autora Agnes | 18.11.2020
Velká spokojenost!
T Avatar autora Tereza | 18.11.2020
Jsem velmi spokojená a produkty jsou úžasné a krásně voní. Moc doporučuji :)
E Avatar autora Eva | 18.11.2020
*****
ŠT Avatar autora Šárka Tkadlecová | 18.11.2020
Ano, velmi spokojena.
T Avatar autora Tereza | 17.11.2020
Není co vytknout, určitě zde nakoupím znovu. :)
DB Avatar autora Dortová Blažena | 10.11.2020
Vše v nejlepším pořádku
VN Avatar autora Veronika Němečková | 9.11.2020
Obchod mohu vřele doporučit. Zásilka přišla velmi rychle a hezky zabalena. Vše bylo v pořádku. Určitě odsud objednám i příště.
V Avatar autora Veronika | 8.11.2020
P Avatar autora Petra | 4.11.2020
Děkuji za vstřícnost a ochotu vrátit zboží po zákonné lhůtě. Všechno v naprostém pořádku, spokojenost, doporučuji!
Avatar autora | 29.10.2020
J Avatar autora Jana | 27.10.2020

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 45

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.