Tierra Verde Mýdlové vločky ze žlučového mýdla 400 g
Popis
Mýdlové vločky na namáčení a praní celkově silně znečištěného a mastného prádla. Díky enzymům z hovězí žluči jsou velmi účinné při odstraňování skvrn a nečistot zejména organického původu (oleje, ovoce a zelenina, krev, inkoust, tráva, červené víno). Vhodné pro bílé a stálobarevné prádlo.
Enzymy z hovězí žluči výborně rozkládají tuky a bílkoviny, což oceníte pokaždé, když ve vašem pracím koši přistanou obzvláště zamaštěné a zašpiněné kousky. Mýdlové vločky se dobře rozpouští, takže se účinné látky dostanou na všechna zasažená místa.
K čemu se používá
Na rozdíl od kusového žlučového mýdla jsou mýdlové vločky vhodné pro namáčení a praní celkově silně znečištěného prádla (nejen sem tam skvrnka). Vločky ze žlučového mýdla využijete při praní oblečení masérů, když už není poznat původní barva vašich utěrek či ručníků i pokud máte na starosti neposedné špindíry.
Lze použít:
-
k namáčení silně znečistěného prádla
-
jako přídavek do mýdlového slizu (recept na výrobu - dole)
-
k posílení pracího účinku pro silně znečistěné prádlo
-
vhodné pro bílý a stálobarevný textil z přírodních i syntetických vláken.
-
díky obsaženým enzymům výborně odstraňuje tzv. organické skvrny (tuky z jídla, mastnota z pokožky na límečcích a manžetách košil, šťávy z ovoce a zeleniny, krev, tráva, červené víno), ale i hlínu či inkoust
Namáčení prádla:
-
cca 5 g (1 vrchovatá lžíce) vloček na prací lázeň (cca 10 l)
-
Použijte vodu o teplotě alespoň 40 °C, vločky nechejte rozpustit nejlépe dopředu. Pokud si je nestihnete připravit, přidejte je suché přímo k prádlu a po cca 15 minutách prádlo ve vodě pořádně promněte, aby se mýdlo rozptýlilo v lázni. Prádlo alespoň na začátku a konci namáčení promněte
Složení: > 30 % Mýdlo, < 5 % žlučové enzymy (může vyvolat alergickou reakci), oxid titaničitý, chorid sodný, glycerin, hydroxid sodný, křemičitan sodný
Uchovávejte mimo dosah dětí. Likvidace: Nepoužitý výrobek nebo prázdný obal odložit do nádob pro sběr komunálního odpadu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.